Goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar pitoreske dorpjes of vertoeven op het water. Locatie is sober maar schoon en compleet. Op het park zijn alle voorzieningen aanwezig voor onbezorgd genieten van het Kroatische weer. De receptie kent pieken doch op andere momenten van de dag zeer behulpzaam.

31-8-2010: Mr J.G. Hans uit Nederland

Lanterna is een groot park met veel voorzieningen waaronder Postkantoor restaurants gezellig terras supermarkt en verschillende kraampjes voor groente fruit brood en souveniers het enigste gemis was een zwembad op het park je kunt er alleen in zee zwemmen.

24-6-2009: Fam JC uit Nederland

ik ben nu voor de 2e keer in familiepark Lanterna geweest. Het huisje is sober, maar schoon. De service was echt perfect, regelmatig schone handdoeken, wcpapier, een schoon vuilniszakje. En ook reparaties die ze tegen kwamen werden gelijk uitgevoerd. Grote klasse. Het park is heel schoon en goed onderhouden. Het enige minpuntje dit jaar, vergeleken met verleden jaar, is dat het tot vrij laat erg onrustig was. Vorig jaar was daar iets meer toezicht op. Mijn ervaringen met Bellvilla zijn alleen maar positief, en ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst weer bij jullie te boeken. Met vriendelijke groet, Paula Hoogduin Den Haag.

14-8-2008: Fam AJ uit Nederland

Wanneer je kinderen hebt en gewend bent aan reuring is dit een prima park. Wij (twee volwassenen zonder kinderen) vonden het echter erg luidruchtig en we hebben na een week het park verruild voor een nabijgelegen hotel (Club Tamaris) waar we het wel ontzettend naar onze zin hadden. Het park ligt trouwens wel mooi, vlakbij zee en er is echt veel te doen voor kinderen. Dus nogmaals: voor gezinnen met kinderen die niet al te hoge eisen aan comfort stellen is dit prima.

1-7-2008: Ms EJG uit Nederland