Aankomst was prima. We hadden onderweg vertraging waardoor we buiten de incheck tijd aankwamen. De sleutel hadden ze in een sleutelkastje gedaan en we kregen een papier met instructies, prima geregeld. Mooie accommodatie, goed schoon.

18-8-2019: Ms Käthe uit Nederland

Door onze vertraging kwamen we aan toen de receptie al gesloten was. Echter was voor ons toch de sleutel van het appartement achtergelaten en konden we zo toch naar binnen. Erg fijn opgelost! Het appartement was mooi ruim, klein keukenblok maar nieuw en mooie badkamer. Echter de grote woonkamer was voorzien van een kleine zeer onconfortabele 2-zits bank. Ook geen fijne stoeltjes op het balkon en het was binnen niet heel schoon. Verder mooie omgeving en 2 pasjes om gratis van de liften gebruim te maken.

26-8-2018: Ms Marion uit Nederland

Mooi appartement in een hele mooie omgeving!

17-8-2017: Mr Wouter uit Nederland

Het verblijf was prima, we hebben dan ook een heerlijke vakantie gehad.. Mooi en schoon appartement, Vriendelijk personeel. Wel een beetje koud op 1783 meter hoogte als er geen hitte golf is. Zo weer aan te raden. 1 minpuntje , Het internet gebeuren ( wifi ) werkte helaas niet.

22-6-2014: Mr Beekman uit Nederland

De natuur is prachtig. Gebied rond het appartement oogde erg rommelig, vergane glorie. Geen supermarkt aanwezig. Wel lekkere pizzaria, Tom's cafe. Personeel receptie erg onaarig, om verschillende zaken hebben we zelf moeten vragen. Broodjesservice was ook slecht, 2x geen brood terwijl besteld, aan het einde van de vakantie werd wel geacht deze 2x te betalen. Appartement oogt op het eerste gezicht luxe. Comfort van de meubels was slecht. Wel genoeg ruimte met 2 personen.

26-8-2013: Mr J uit Nederland

WE hebben een fijne week gehad in Turrach, niet in de laatste plaats omdat het prachtig weer was. Het appartement was voor twee personen voldoende. Het was wel even schrikken toen we de slaapkamer zagen nl. een nis in de kamer waar een tweepersoons bed ingebouwd was. We moesten via het voeteinde in bed kruipen, Het appartement was design ingericht, volgens de beschrijving d.w.z. Ikeadesign. Het bankje zag er goed uit,maar het zitcomfort was nihil.Jammer ook dat er geen lekkere stoelen op het toch al kleine balkon stonden. Maar desalnietemin hebben we genoten van de mooie omgeving en de wandelingen die we gemaakt hebben.Ook fijn was de gastenkaart waarmee we gratis met de bergliften omhoog konden en niet te vergeten de broodjesservice. iedere ochtend de bestelde verse broodjes aan de deur.

7-8-2013: Ms A. uit Nederland

Reacties in een andere taal.

Die Seen und der Ausblick auf den Bergen ist unglaublich.

11-2-2015: Ms M.F uit Duitsland