Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren BoekingsService Vakantiewoningen
 Vakantiehuis > Duitsland > Allgäu
 


Vakantiehuisje Zoeken

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DenemarkenDenemarken
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Berlijn/Brandenburg
Bodensee
Cuxland
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Saksen-Anhalt
Sauerland
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
Zwarte Woud
Thema's
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland
Last-Minute

Vakantiehuisje ZwitserlandNieuwsbrief

Share |

Vakantiehuizen: Allgäu

De Allgäu ligt in het meest zuidelijke puntje van Duitsland, tegen de Oostenrijkse grens. ´s De bekendste plaats is Garmisch-Partenkirchen. Als u wilt overnachten in een vakantiehuisje dan heeft u de grootste keuze in Ingenried, Nesselwang en Waltenhofen. Winters worden de Alpen-toppen van de Allgäu bedekt met een flink pak sneeuw en kan er tot op een hoogte van 1.100 meter geskied worden.Geniet van de prachtige natuur in één (...)

Aantal Personen: <<4  4-6  6-8  8-12  12-20  20>>  Alle Huizen 


Grote foto's Vakantiehuisje Ferienanlage Sonnenhang Missen 4 Missen-Oberallgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 4 - 2 Personen Missen-oberallgäu
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 17 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 4 Missen-Oberallgäu Vier woningen van Type Enzian (DE-87547-01/ DE-87547-02) bevinden zich in één huis, twee op de begane grond (DE-87547-01, met terras) en twee op de 1ste etage (DE-87547-02, met balkon). Vanwege de ligging tegen de helling is de woning op de 1ste etage vanaf de ingang gelijkvloers (één trede) en de woning op de begane grond bereikbaar via een trap (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €291 - €456 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Ferienanlage Sonnenhang Missen 3 Missen-Oberallgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 3 - 4 Personen Missen-oberallgäu
Beoordeling 8.6/10 Beoordeling 33 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 3 Missen-Oberallgäu Vier woningen van Type Enzian (DE-87547-01/ DE-87547-02) bevinden zich in één huis, twee op de begane grond (DE-87547-01, met terras) en twee op de 1ste etage (DE-87547-02, met balkon). Vanwege de ligging tegen de helling is de woning op de 1ste etage vanaf de ingang gelijkvloers (één trede) en de woning op de begane grond bereikbaar via een trap (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €334 - €535 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Trauchgau Trauchgau Trauchgau - 2 Personen Trauchgau
Beoordeling 9/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Trauchgau Trauchgau Het dorp Trauchgau ligt te midden van het bekende en romatische Königswinkel - de thuisbasis van de sprookjeskastelen van Ludwig II. De gemeente Ostalgäu kenmerkt zich door imposante bergen, groene weilanden en meerdere meren. Het huis ligt aan de rand van Trauchgau op een rustige, landelijke locatie, omgeven door weilanden en met een uitzicht op (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €382 - €382 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje Ferien im Oberallgäu Dietmannsried Ferien im Oberallgäu - 2 Personen Dietmannsried
Beoordeling 9.3/10 Beoordeling 43 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Ferien im Oberallgäu Dietmannsried In een landelijke omgeving is het dorpje Dietmannsried temidden van de uitlopers van de Alpen gelegen. Deze heerlijke driepersoonsvakantiewoning is aan de rand van het dorp gelegen en beschikt dankzij het grote woonkamerraam over een prachtig uitzicht op de bergen. Daarnaast beschikt de woning over een enorm (75m²) hooggelegen terras met (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €388 - €526 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Allgäu Halblech Allgäu - 2 Personen Halblech
Beoordeling 9.2/10 Beoordeling 16 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Allgäu Halblech "Grüß Gott" in het kleine, fijne vakantieparadijs in het mooie Allgäu. Meteen kunnen we u een hele rijtje veelbelovende voorwaarden beschrijven die instaan voor een zowel ontspannende als actieve en afwisselende vakantie in deze vakantiewoning in dit vakantiegebied. Naast de comfortabele vakantiewoning en de aangename gastvrijheid valt vooral het (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €390 - €421 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje Ferienanlage Sonnenhang Missen 1 Missen-Oberallgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 1 - 4 Personen Missen-oberallgäu
Beoordeling 9/10 Beoordeling 38 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 1 Missen-Oberallgäu Vier woningen van Type Enzian (DE-87547-01/ DE-87547-02) bevinden zich in één huis, twee op de begane grond (DE-87547-01, met terras) en twee op de 1ste etage (DE-87547-02, met balkon). Vanwege de ligging tegen de helling is de woning op de 1ste etage vanaf de ingang gelijkvloers (één trede) en de woning op de begane grond bereikbaar via een trap (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €434 - €764 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Ferienanlage Sonnenhang Missen 2 Missen-Oberallgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 2 - 6 Personen Missen-oberallgäu
Beoordeling 8.9/10 Beoordeling 23 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Allgäu Ferienanlage Sonnenhang Missen 2 Missen-Oberallgäu Vier woningen van Type Enzian (DE-87547-01/ DE-87547-02) bevinden zich in één huis, twee op de begane grond (DE-87547-01, met terras) en twee op de 1ste etage (DE-87547-02, met balkon). Vanwege de ligging tegen de helling is de woning op de 1ste etage vanaf de ingang gelijkvloers (één trede) en de woning op de begane grond bereikbaar via een trap (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €463 - €814 ....»

Huisdieren niet toegestaan
18 Vakantiehuizen gevonden in Allgäu

1 2 3 Volgende >>

Pagina 1 van 3


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

 Help: BoekingsService Vakantiehuis BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis  
     
Select language: Dutch