Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren BoekingsService Vakantiewoningen
 Vakantiehuis > Nederland > Steenwijk
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DenemarkenDenemarken
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje HongarijeHongarije
Vakantiehuisje IerlandIerland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SlowakijeSlowakije
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje TurkijeTurkije
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuisje ZwitserlandHuiscode
Vakantiehuisje ZwitserlandZoeken
Share |


Vakantiehuizen: Steenwijk

Steenwijk: Boven in de Kop van Overijssel. Op de grens van zand en veen. Gelijk ten noorden van het stadje ligt de Woldberg. Aan de zuidkant begint het veengebied van De Wieden en de Weerribben. Bezoek de oudheidskamer van Steenwijk en maak daarna een wandeling over de wallen en langs de grachten. De Monnikenmolen Het Gildenhuys Geologisch Monument De Zandkoele in Heetveld (...)


Grote foto's Vakantiehuisje Buitengoed Fredeshiem - 6-persoons vakantiehuis Steenwijk) Buitengoed Fredeshiem - 6-persoons vakantiehuis - 6 Personen Steenwijk
Beoordeling Cijfer: 8/10 Beoordeling Stemmen 2
Meer info: Vakantiehuisje  De karakteristieke en vrijstaande vakantiehuizen op Buitengoed Fredeshiem zijn fraai en verspreid gelegen. Enkele accommodaties zijn gelegen in de bossen en andere zijn gelegen aan de rand van het bos met zicht op de weide. De huizen zijn comfortabel ingericht en beschikken over onder andere één slaapkamer en één badkamer op de begane grond (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €400 - €639 ....»
Huisdieren:
Max: 2
Grote foto's Vakantiehuisje Residence De Eese Steenwijk) Residence De Eese - 16 Personen Steenwijk
Beoordeling Cijfer: 8.6/10 Beoordeling Stemmen 50
Meer info: Vakantiehuisje  In een schitterende gebied staan twee vakantiehuizen: De Arendshorst en de Valkenhorst. De Arendhorst is een gezellig huis met twee verdiepingen en is ingericht voor groepen tot zestien personen. Uiteraard is er zowel in de eethoek als in de zithoek voldoende zitruimte voor iedereen. Midden in de kamer staat een gezellige open haard. Er zijn drie (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €570 - €1433 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Residence De Eese Steenwijk) Residence De Eese - 20 Personen Steenwijk
Beoordeling Cijfer: 8.9/10 Beoordeling Stemmen 42
Meer info: Vakantiehuisje  In schitterend gebied vind je twee vakantiehuizen: De Arendshorst en De Valkenhorst. De Valkenhorst is een zeer comfortabele bugalow, ruim van opzet met een grote hal en een ruime living. Bovendien is er nog een serre van 25 meter. De groepswoning telt vijf slaapkamers voor elk drie personen. Er is een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €619 - €1535 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Buitengoed Fredeshiem - Hiemsherne Geheel Steenwijk) Buitengoed Fredeshiem - Hiemsherne Geheel - 14 Personen Steenwijk
Meer info: Vakantiehuisje  Buitengoed Fredeshiem beschikt over diverse groepsaccommodaties tot een maximum van 20 personen. Het “kleinste” type is de 13-pers. Lytshiem (NL-8346-34). Deze gelijkvloerse accommodatie is gelegen aan het weiland en beschikt over een mooie, lichte woonkamer. Iets groter is het 14-pers. type Hiemsherne (NL-8346-35). Bij deze variant beschik je (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €741 - €1230 ....»
Huisdieren:
Max: 2
Grote foto's Vakantiehuisje Vakantiehuis Gi Jo Steenwijk) Vakantiehuis Gi Jo - 22 Personen Steenwijk
Beoordeling Cijfer: 8.1/10 Beoordeling Stemmen 108
Meer info: Vakantiehuisje  Deze eenvoudige vakantieboerderij met een fantastische ligging aan het water is bij uitstek geschikt voor familiereünies en andere feesten. Het terras van het vakantiehuis ligt aan het water. Hier kun je picknicken en van de rust genieten. Naast de ruime woon/eetkamer beschikt de vakantiewoning ook over een recreatieruimte, die is voorzien van (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1475 - €3879 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Buitengoed Fredeshiem - Stins Geheel 20p Steenwijk) Buitengoed Fredeshiem - Stins Geheel 20p - 20 Personen Steenwijk
Meer info: Vakantiehuisje  Buitengoed Fredeshiem beschikt over diverse groepsaccommodaties tot een maximum van twintig personen. Het “kleinste” type is de Lytshiem voor dertien personen (NL-8346-34). Deze gelijkvloerse accommodatie staat aan het weiland en beschikt over een mooie, lichte woonkamer. Iets groter is het type Hiemsherne voor veertien personen (NL-8346-35). Bij (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1764 - €2477 ....»
Huisdieren:
Max: 2
6 Vakantiehuizen gevonden in Steenwijk

Meer huizen in de Regio: Overijssel

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

 Help: BoekingsService Vakantiehuis BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis